Група з чотирьох зловмисників у Києві здійснила зухвалий напад на жінку-підприємницю, ретельно спланувавши це та виконавши з використанням сучасних технологій стеження.

За інформацією, наданою Київською міською прокуратурою, злочинці довгий час спостерігали за своєю жертвою, знаючи про її фінансові операції.

Поліція, штраф, скріншот: Facebook
Поліція, штраф, скріншот: Facebook

День нападу було обрано не випадково – зловмисники знали, що жінка перевозитиме три мільйони гривень.

Двоє з учасників групи, родом з Херсонської області, чекали на жертву біля її будинку в престижному районі Києва – на Печерську. Коли жінка з'явилася, вони миттєво атакували її, використавши сльозогінний газ, щоб дезорієнтувати та позбавити можливості чинити опір.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня
Показати ще

Особливо цинічним було те, що нападники були одягнені у військову форму, намагаючись таким чином оманити очевидців і уникнути підозр. Після нападу вони швидко залишили місце злочину на автомобілі, що належав одному з них.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Наступні події розгорталися за заздалегідь розробленим планом.

Зловмисники зустрілися з двома іншими учасниками групи, які були родом з Луганської області, та пересіли до їхнього автомобіля, намагаючись заплутати сліди.

Однак, незважаючи на ретельну підготовку, усі четверо учасників нападу були затримані правоохоронцями. У ході обшуків за місцем їхнього проживання було виявлено речові докази, що підтверджують їхню причетність до скоєного злочину.

Наразі їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, "ми маємо побачити його за ґратами": українці в люті через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ

Як повідомляв "Знай.uа", не підвіз до аеропорту: жінка подала до суду на коханого, бо запізнилася на літак

Знай.ua писав, українець придумав, як 2 роки уникати ТЦК, але "хованки" закінчилися