На тимчасово окупованих територіях України окупанти почали використовувати дітей у пропагандистських заходах.

Під час літніх канікул діти будуть змушені займатися приготуванням сухих борщів для бойовиків, які прийшли вбивати українців. Для реалізації цієї акції росіяни збирають кошти місцевого населення.

Про це розповіли у Центрі національного спротиву.

Підліток / фото: Спротив
Підліток / фото: Спротив

Це не перший випадок, коли ворог залучає дітей до співпраці з армією РФ на тимчасово окупованих територіях. Раніше дітей вже змушували плести маскувальні сітки та робити окопні свічки.

Популярні новини зараз
"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку
Показати ще

Тепер вони також беруть участь у збиранні дронів у рамках кремлівської пропагандистської програми, спрямованої на знищення всього українського.

Центр національного опору нагадує, що всі колабораціоністи, які допомагають окупантам у таких практиках, будуть виявлені та будуть покарані. Про такі випадки можна повідомити анонімно через спеціальний чат-бот.

Нагадаємо, більшість країн вибухнули ненавистю до Росії: всі згадали про смерть і страждання, які сіють окупанти.

Раніше ми писали про ЄС та російський газ: чому залежність залишається, незважаючи на санкції

Крім того, Знай.ua повідомляв, що росіяни хочуть здерти останні копійки з окупованих територій.