Сергій Притула, волонтер та засновник благодійного фонду, висловився про скандал за участю нардепа Миколи Тищенка після інциденту з його охороною у Дніпрі.

В інтерв'ю він сказав, що ситуація стосується не лише особистих конфліктів, а й політичної відповідальності парламенту України:

"Давайте так: є очевидні речі: Коля – довб***б, це ж зрозуміло, так? Але є великий український парламент, який намагається всім довести, що він не іграшка в руках Офісу президента, що він не слабкий і на щось спроможний. Не може бути цеховської етики у таких питаннях".

Сергій Притула з Миколою Тищенком / фото: Новий канал
Сергій Притула з Миколою Тищенком / фото: Новий канал

Притула зазначив, що охорона Тищенка напала на молодого військового з Дніпровського навколо футбольного руху, якого він особисто знає та цінує як відповідальну та порядну людину.

Популярні новини зараз
Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Він висловив сподівання на глобальну реакцію з боку парламенту та громадськості, сказавши, що у Тищенка потрібно забрати мандат та втрутитися правоохоронним органам:

"Микола абсолютно відбита людина. Це той унікальний випадок, коли йому ніколи не дійде те, що він робить дебілізм. Але мене навіть більше турбує відсутність глобальної реакції з місця його роботи. Що від нього відхрестився Єрмак… Ну, а що йому було робити? Але чому не вийдуть парламентарі, чому не заявлять, що їм соромно сидіти з цим пеньком поруч? – додав Притула, висловлюючи подив щодо відсутності рішучих дій з боку парламентаріїв.

Крім того, Знай.ua повідомляв про рекет і рейдерство: Тищенка вимагають виперти з Ради

Раніше стало відомо про те, що Маша Єфросиніна зізналася, як її "киданув" Педан - навіть травму отримала: "Чула, як тріснула шкіра"

Читайте також: " Зробив дитині інвалідність": Володимир Жогло з "Вар'яти-шоу" розповів про складний діагноз сина