У Білгород-Дністровському Одеської області відбувався черговий скандал за участі співробітників ТЦК.

Відповідне відео публікують місцеві ЗМІ.

Вірогідно не відомо, що відбулось, але на відео видно, що жінка намагається зайти на територію місцевого ТЦК, але її не пускають. Мало того, працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки штовхають жінки, в результаті чого вона падає. Чоловік в інвалідній колясці, який знаходився поруч з нею, намагався втримати жінку, але по інерції впав разом з нею на землю.

В цей момент за кадром чути голос жінки, яка фільмувала все на відео та кликала на допомогу, щоб підняти чоловіка та жінку. До них підішли небайдужі громадяни, щоб допомогти.

Популярні новини зараз
Французький мільярдер купив Lifecell: що зміниться для українських абонентів Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Люди звернулись до військових з питання: "Що вони роблять?" та "Навіщо так себе вести зі звичайними громадянами України".

Далі відео обривається, а на наступному кадрі з'являється неадекватний військовий, який кидається на людей, кричить та усім своїм видом показує, що знаходиться в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Інші військовослужбовці ТЦК намагаються втримати цього “запального” чоловіка та не пустити його до цивільних, щоб той не нашкодив їм. Надалі чоловіка скрутили та завели на територію ТЦК.

Люди навколо знервовано запитують, що це коїться та як вони можуть зватись військовими після такого. Один з працівників ТЦК підходить до жінки та каже, що тут усі чоловіки контужені, тим сами оправдовуючі поведінку чоловіків у формі.

Жінки запитували у відповідь, що раз вони контужені. то нехай їх “списують” зі служби, на що працівник ТЦК відповідає, що ніхто їх не спише, на жаль.

Суперечка між ТЦК та чоловіком
Суперечка між ТЦК та чоловіком

Нагадаємо, що представники ТЦК почали перевіряти салони автомобілів.

Як повідомляли раніше, українцям розповіли, кому скаржитися, якщо співробітники ТЦК порушують правила.

Як писав "Знай" раніше, як представники ТЦК забороняють чоловікам користуватися телефонами.