Для багатьох з нас будинок – це місце відпочинку, де можна забути про все погане та побути в гармонії з собою. Однак деякі речі здатні не те що розбити надії на це, а й зробити лише гірше.

Саме ці речі привертають до будинку невдачі, хвороби, конфлікти та борги. Щоб уникнути цього і жити в гармонії, їх краще позбутися.

Переїзд, фото freepik
Переїзд, фото freepik

Розбите дзеркало

Навіть дрібні тріщини здатні приваблювати неприємності та погану енергію, тому що дзеркало з давніх-давен вважається магічним предметом. Воно відбиває людську душу. Багато хто вірить, що подивившись у розбите дзеркало, на вас чекають сім років нещастя.

Зношений одяг

Буває, викинути шкода, але носити вже ніяк не можна через пошарпаний вигляд. Саме в таких речах таїться енергетика минулого, яка заважає розвитку та успіху. Крім того, вони призводять до поганого самопочуття та занижують самооцінку.

Популярні новини зараз
ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років 211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"
Показати ще

Неробоча техніка

У багатьох з нас така техніка зав'ялялась у будинку. Зберігати її не варто, тому що вона перешкоджає потоку позитивної енергії, заважає рухатися вперед, а також викликає розлади в мережі, що може призвести до пожежі або короткого замикання.

Пральна машина. Фото: скрін youtube
Пральна машина. Фото: скрін youtube

Речі померлих людей

Часто ми залишаємо їх, як нагадування про померлу близьку людину. Однак робити цього не варто, тому що речі покійника несуть у собі енергетику смерті, а також пов'язують вас із минулим і не дають шансу на майбутнє.

Порожні пляшки

Вони уособлюють порожнечу, тому можуть залучити до будинку бідність, нестачу, втрату. Крім того, порожні пляшки створюють негативну атмосферу через асоціацію з алкоголем, залежністю.

Вода у пляшці. Фото: скрін youtube
Вода у пляшці. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що пір'я, статуетки та ваші мушлі з моря: чому це все заборонено зберігати в будинку.

Раніше ми повідомляли, що в жодному разі не викидайте грошове дерево: що потрібно зробити з рослиною.