З великої та теплої Одеси прийшли дуже тривожні новини. Так, на "Привозі" сталася сутичка між поліцейськими та перехожими. Повідомляється, що патрульні переслідували порушника правопорядку, а перехожі намагалися перешкодити їм. Один із правоохоронців стріляв у повітря.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Національної поліції Одеської області, а також кадрам, які оприлюднюють місцеві Telegram-канали.

Інцидент в Одесі, скріншот: Telegram
Інцидент в Одесі, скріншот: Telegram

"Поліцейські встановлюють обставини стрілянини біля ринку Привіз в Одесі — учасники інциденту перебувають у відділі поліції. Наразі на місце події направлено додаткові наряди поліції", — зазначається у повідомленні.

Інцидент в Одесі, скріншот: Telegram
Інцидент в Одесі, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Правоохоронці повідомляють, що інцидент стався під час переслідування патрульними поліцейськими ймовірного порушника правопорядку поблизу ринку "Привоз". Група осіб намагалася перешкодити поліцейським.

Інцидент в Одесі, скріншот: Telegram
Інцидент в Одесі, скріншот: Telegram

"В результаті штовханини на патрульному розірвали формений одяг. Відповідно, патрульний поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря", - повідомляється в замітці.

Водночас місцеві паблики повідомляють, що зіткнення виникло через те, що чоловіка намагалися затримати на блокпосту, той виїхав. Перехожі втрутилися, також втрутилася поліція. Далі сталася сутичка та стрілянина.

Нагадаємо, у мережу "злили" кадри та відео Jet Set Radio Remake: наскільки вони розкривають геймплей.

Раніше повідомлялося, заборона на народження, смерть та кішок: загадкове містечко на Землі, де діють дивовижні закони.

Також, міністр МВС Клименко пояснив, чому проти відправлення поліцейських на фронт: стріляти у злочинців та окупантів – різні речі.