У додатку "Резерв+" з'явилася спеціальна позначка для тих, хто вчасно оновив військово-облікові дані. Про це розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко. Розповідаємо, що це за нововведення і як ним скористатися.

Для отримання спеціальної позначки у додатку "Резерв+" потрібно зробити кілька простих кроків:

  1. Завантажте останню версію "Резерв+" у Play Market на Android або App Store на IOS.
  2. У додатку натисніть на три крапки поруч з вашим іменем, оберіть "Оновити документ" (третій пункт у меню).

Після оновлення документа, на головній сторінці додатка під написом "військово-обліковий документ" з’явиться галочка та напис "Дані уточнено вчасно". Ця ж позначка буде видна в повній інформації про документ. Щоб її побачити, натисніть на три крапки, оберіть "повна інформація" та проскрольте до низу. Також повні дані можна побачити, якщо відсканувати QR-код, який відкривається після натискання на документ.

Позначка в застосунку Резерв+. Фото: скріншот

Позначка виконує кілька важливих функцій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Для громадян це підтвердження того, що ви вчасно оновили дані. Тепер можна бути спокійним, що всі вимоги законодавства виконані.

ТЦК та поліції позначка дозволяє швидко перевірити, чи оновлені ваші дані, що зменшує ймовірність помилок і непорозумінь.

Черногоренко пояснює, що це особливо важливо у випадках, коли громадянин оновив дані у центрі надання адміністративних послуг до 16 липня, а потім завантажив "Резерв+" і знову оновив або уточнив дані. У таких випадках позначка підтверджує, що вимоги законодавства виконані вчасно.

Нагадаємо, Воювати підуть майже усі: скільки чоловіків визнають придатними незважаючи на попередні діагнози

Раніше ми розповідали, що Про штраф ТЦК розповість мобільний додаток: що вигадали для ухилянтів

Також, Штраф за неоновлення даних: чи може ТЦК подвоїти суму