Український письменник і автор гри S.T.A.L.K.E.R Сергій Іванов помер від коронавірусу

Український письменник-фантаст Сергій Іванов, який працював під псевдонімом Гармаш, помер у віці 66 років від коронавірусу. Про це повідомляється в матеріалі інтернет-енциклопедії гри "S. T. A. L. K. E. R". Він пішов з життя 25 листопада 2020 року.

Українець дістав з візочка зброю і відкрив стрілянину по дитині просто в парку

У скейт-парку Миколаєва стався конфлікт зі стріляниною - молодий батько з коляскою відкрив стрілянину по 16-річному підлітку. Відео інциденту опубліковано в пабліку "ЧС Миколаїв" в Instagram, інцидент набув широкого розголосу в ЗМІ.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скейт-парк, фото НикВести
Скейт-парк, фото НикВести

Росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим"

Російський шоумен Андрій Бочаров написав пост про "російський борщ" і викликав бурхливу реакцію у мережі. На таку заяву росіянина, який "привласнив" українську національну страву, відреагували з обох сторін. Українці висловили у коментарях свій гнів з цього приводу, а росіяни пригрозилися слідом за борщем привласнити сало.

Приготування пісного борщу, кадр з відео
Приготування пісного борщу, кадр з відео

Ольга Сумська відсвяткувала 120-річчя - виглядає набагато молодше свого віку

Відома українська актриса Ольга Сумська має велику кількість шанувальників, які активно стежать за її життям в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 700 тисяч осіб. Телеведуча частенько радує своїх фанатів новими фото і відео, і періодично ділиться своїми рецептами і секретами краси.

Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska
Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska

Козловський показав, як вміє "вбивати" своїм відростком, Варнаві міцно дісталося

Відомий співак Віталій Козловський у своїх stories вирішив віддатися ностальгії і опублікував фрагмент з кліпу "витрачаю", в якому знялася зірка Comedy Woman Катерина Варнава.

Козловський і Варнава, кадр з кліпу
Козловський і Варнава, кадр з кліпу

Наречена Розенка Лебідь показала "суперздібність", за яку її зненавидять жінки

Телеведуча і наречена ексміністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь разом з найкращою подружкою-собачкою Сарою, показала суперздатність, за яку її зненавидить більшість жінок. Виявляється, вона може їсти на ніч, і абсолютно не гладшати, залишаючись такою ж тоненькою.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram