Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс серію трепетних архівних кадрів, на яких позував їх з Владом маленький син Леон два роки тому. Дівчина зазначила, що не може повірити, яким же крихітним була її дитина, адже зовсім скоро хлопчикові виповнитися 5 років, він встиг злегка змужніти і вже з легкістю розтоплює сердечка шанувальників зіркової сім'ї.

Варто відзначити, що Влад і Лілія дуже довгий час приховували обличчя Леона від цікавої аудиторії, навіть майстерно ховали його на сімейних спільних фото, а вперше хлопчик, після серйозної розмови з батьками, самостійно прийняв рішення показатися публіці в шоу "Маскарад", де його батько був одним з членів журі разом з Юрієм Ткачем, Потапом, Наталією Могилевською, MARUV і Монатіком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Який він був маленький!

Через 2 дні вже 5!"

Влад Яма з сином Леоном, скріншот YouTube