У Чернігівській області поліція викрила та затримала злочинне угруповання, яке "спеціалізувалося" на напад на будинки пенсіонерів. Про це повідомляється на офіційній сторінці МВС України в Facebook.

Як написали правоохоронці, поліцейським вдалося вийти на слід злочинців під час розслідування розбійного нападу на 79-річного жителя міста Батурин, яке сталося в середині листопада.

Потерпілий повідомив, що в його будинок увірвалися невідомі в масках і побили, завдавши тілесні ушкодження, після чого зв'язали і забрали всі заощадження — близько 100 тисяч гривень і 800 доларів США, а також нагороди та цінні речі.

Після того, як зловмисники втекли, побитий пенсіонер за годину звільнився від мотузок і подзвонив рідним, які викликали поліцію і швидку допомогу.
В даний момент слідчі та оперативники з'ясовують, чи причетні фігуранти справи до аналогічних розбійних нападів на пенсіонерів і не тільки, скоєних на території області.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, смертник атакував будівлю сил безпеки

Як повідомляв портал Знай.uа, смертник підірвав себе біля військової бази

Також Знай.uа писав, українку, яку вбив співмешканець, поховають в Італії