Популярна блогерка і ексучасниця шоу "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка привертає увагу своєю незвичною зовнішністю, висловилася про хлопців-злидарів.

Читайте Знай в Google News!

Анастасії Покрищук традиційно поставили запитання: "Якщо хлопець злидар, це критично?" і отримали конкретну відповідь. Зірка шоу "Від пацанки до панянки" відповіла на питання підписниці в соціальній мережі Інстаграм.

"Ні, не критично, якщо він витрачає весь свій час та енергію на те, щоб перестати бути злидарем.", - висловила свою думку популярна українська блогерка.

Анастасія Покрищук, фото: instagram.com/_just__queen_
Анастасія Покрищук, фото: instagram.com/_just__queen_

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Підписники Покрищук загалом погодилися з такою думкою своєї улюблениці. Однак були й ті, котрих обурила така позиція блогерки.

"Скажіть, будь ласка - хлопець-злидар!!! А візьми і зроби з нього багатія, якщо така крута, всім подавай мільярдерів.", - обурилася одна з користувачок мережі в коментарях.

На що Покрищук відповіла: "Я краще зроблю багатою себе". Підписниці одразу активно кинулися на підтримку Анастасії, висуваючи свої аргументи. У коментарях пишуть:

"Таку х*йню написали, ще мужиків тягнути? Потрібно себе робити забезпеченою, а якщо Настя такою і є, то навіщо їй жебрак? 😂 нехай відповідає їй."

"Я не чула щоб чоловік такий: - "Ось я багатий, давай я теж допоможу тобі стати багатою, щоб ти не залежала від мене, буду витрачати на тебе час." Еге ж. Щось так не працює. Багатий чоловік або відразу вибирає собі розумну і успішну, або говорящу ляльку чисто для задоволення своїх потреб, щоб вона залежала від нього і зайвий раз рот не відкривала. Так чому дівчата повинні в мужика вкладати свої ресурси? Особливо якщо дівчина успішніша?"

Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_
Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_

Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_
Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_

Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_
Коментарі, фото: instagram.com/_just__queen_

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найпереробленіша з Пацанок накинулася на любителів одружених: "Недолюблені". Популярна блогерка і ексучасниця "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук різко висловилася про жінок, які поклали око на жонатих чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.