Російський співак Філіп Кіркоров зворушливо привітав з днем народження свою подругу, артистку і партнерку по кліпу Катерину Варнаву. Миле відео, де він їй вручає букет квітів, виконавець опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Філіп Кіркоров не тримає своє особисте життя за зачиненими дверима і часто ділиться з фанатами кадрами не тільки зі зйомок, але і з реального життя, відпочинку і зустрічей з друзями. Цього разу у нього був особливий привід.

Артист показав, заради кого почав свій ранок з покупки букета. Для того, щоб привітати актрису Comedy Woman Катерину Варнаву він несподівано з'явився на її шляху. Під час привітання він заспівав іменинниці "Happy birthday". Дівчина точно не очікувала такого вчинку від Філіпа.

Катерина Варнава і Філіп Кіркоров, фото: кадр з відео
Катерина Варнава і Філіп Кіркоров, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Він подарував їй букет квітів, ніжно обійняв, а в пості до відео він натякнув, що яскраві почуття і роман у них трапилися не тільки в кадрі його кліпу. Варнаву він щедро засипав компліментами, назвав музою і викрадачкою серця.

Катерина Варнава і Філіп Кіркоров, фото: кадр з відео
Катерина Варнава і Філіп Кіркоров, фото: кадр з відео

"тільки красиві залицяння можуть перерости в пристрасні # романи ,як у нас з Катею! @kativarnava, моя спокусниця, моя викрадачка серця, мій муза! З днем народження!💥 А чим закінчиться наш яскравий роман залишимо в секреті... Але це буде феєричний проект! Обіцявши. Катя, будь щасливою! Ти цього заслуговуєш. Так почався ранок 9 грудня... з неймовірною Катею Варнавою", - написав співак під відео.

Варто відзначити, що Катерина Варнава 1984 року народження на 35 років молодше колишньої дружини Філіпа Кікорова Алли Пугачової 1949 року народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров наплював на карантин і вийшов світити своїм радаром в люди.

Як повідомляв Знай.uа, король попси Кірокоров вигнав дочку на мороз і забув про свято.

Також Знай.uа писав, що небезпечна вечірка у Кіркорова звела Лазарєва і Лорак, дистанцію не тримав ніхто, не пошкодували навіть 88-річного діда.