Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість вразила українців перемогою в шоу "Танці з зірками", борючись у фіналі за заповітний кубок з Надією Мейхер і Юлією Саніною. Саме навколо Санти і її партнера Макса Леонова під час останнього ефіру розгорівся скандал, адже сама Дімопулос запропонувала віддати кубок Юлії Саніній і розділити перше місце, проте рок-діва відмовилася.

Після перемоги щаслива знаменитість вирішила трохи відпочити, відправившись в теплі краї і сховавшись від холодної зими в Дубай, ОАЕ разом з чоловіком і маленькою донькою Софією. Артистка зізналася, що відчуває себе незвично, її нервове напруження закінчилося, а вранці не потрібно мчати на виснажливі тренування і репетиції танців.

"Сьогодні вранці прокинулася рано, лежала з відкритими очима і знову звикала до думки, що не потрібно їхати ні на яке тренування, прямого ефіру не буде, а нервове напруження закінчилося.
Мені досі не віриться, що я на відпочинку 😅

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, я в Дубаї! З чоловіком і моєю маленькою!
Як довго я мріяла про це! 🙈

Чи легко зараз полетіти? Легко!
Перед вильотом ми здали всі тести, по прильоту в обов'язковому порядку всі прибулі знову здають тест.
Але, в цілому, все організовано відмінно і без напрягу.

Як і минулого разу, ми зупинилися на віллі Beit Al Bahar.
На мій погляд, це найзручніше місце для сім'ї: тихо, спокійно і все поруч. Є батлер, який прикріплений до вілли і готовий виконати будь-який каприз:)

Як йдуть справи з масками?
На носінні масок персонал не наполягає, так що від них ми теж трохи відпочиваємо )

Шведського столу немає, все потрібно замовляти по меню, яке дуже урізали (економлять як можуть😄), людей на території - не багато.

Обов'язково зроблю огляд улюблених ресторанів для таких же любителів смачно поїсти, як я ☺ ❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фіналістка "Танців з зірками" Санта Дімопулос зізналася в найболючішій втраті

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма після скандалу на "Танцях з зірками" видав все про несподіваний фінал

Також портал "Знай.uа" писав, що Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на "Танцях з зірками"