Відомий актор, заслужений артист Росії Олександр Самойлов помер у Москві. У нього був діагностований коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Про смерть радянського та російського актора театру і кіно Олександра Самойлова повідомив телеграм-канал Mash. Зазначається, що легендарний актор МХАТ ім. М. Горького відчув перші симптоми коронавірусу 2 листопада.

Олександр Самойлов, фото: РИА Новости
Олександр Самойлов, фото: РИА Новости

Згодом Самойлова госпіталізували, у нього була діагностована пневмонія. 13 листопада артист потрапив в реанімацію, його під'єднали до ШВЛ. Лікарі боролися за його життя, але сьогодні, 9 грудня, він помер. Олександру Володимировичу було 68 років.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Олесандр Самойлов знімався у фільмах і серіалах «Зимородок», «Дві долі», «На безіменній висоті», «Марш Турецького», «Кулагін і партнери», «Солдати», «Слуга государев», «Знахар», «Глухар» та ін.

Олександр Самойлов, кадр з відео
Олександр Самойлов, кадр з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч". Філіп Кіркоров і Оля Полякова виступили на одній сцені у Дубаї в рамках великого концерту PaRus 2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.