2020 рік добігає кінця, і зараз стало модно публікувати пости з підсумками року. Чоловік співачки Наді Дорофєєвої, співак і телеведучий Володимир Дантес вирішив не залишатися осторонь від загальної тенденції.

Він підбив підсумки 2020 року, справедливо назвавши його "шикарним" в лапках. Проте, Дантес дав зрозуміти: на рік, що минає він не сердиться, а дивиться на нього з позитивного боку. Він назвав його роком можливостей.

" ⠀була можливість захворіти, була можливість і не захворіти (таке собі неприємне казино). * Була можливість змінити сферу діяльності або нарешті зайнятися чимось своїм. На тлі всього трешу з малим-середнім бізнесом, про багатьох локальних виробників просто дізналися, дізналися що він є і може виживати в самих стрьомних ситуаціях..просто потрібно про нього говорити ЛОМам. * Була можливість побути з сім'єю і можливість побути наодинці. * Була можливість навчитися чомусь на онлайн курсах, переглянути весь інтернет, почитати книги. * Була можливість навчиться розмовляти з коханими і вирішувати проблеми, а не бігти від них. * Була можливість навчитися готувати або нарешті дізнатися про доставках з магазинів і зі своїх улюблених ресторанів," — написав Дантес.

Він також заявив, що вони з Надею Дорофєєвою збираються "потужно загуляти", видихнути і розплакатися, коли проводжатимуть 2020-й рік, і висловив надію на те, що 2021 нарешті буде нормальним.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

“Думаю, що з 31го грудня на 1е січня ми загуляємо тааааак потужно! Ми з надією в нормальний рік видихнемо і можливо навіть розплакаємося, що нарешті він закінчився. А прокинемося з надією (я 100% з надією і Надією🙃), що в 2021 ми перенесемо тільки можливості, які потрібно «хапати за хвіст», а весь цей негативний п@дец залишимо щурові (це, якщо шо, 2020 рік Щура)😳, — так закінчив свій пост виконавець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.