Про те, які комісії за платіжки ЖКП стягує з українців Ощадбанк, розповіли в мережі.

Читайте Знай в Google News!

Мало того, що вартість комунальних послуг в Україні постійно зростає, а найближчим часом на українців чекає нове подорожчання, Ощадбанк ще й стягує величезну комісію за платіжки.

Своїм гірким досвідом перерахунку платежів за ЖКП через один з найбільших банків країни поділилась користувачка Twitter під ніком Пані Гуля.

Жінка вирішила заплатити за газ онлайн в Ощадбанку і була неприємно вражена величиною комісії за платіж.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Уже за фактом побачила, що комісія Ощадбанку 38 грн. Ви там не офігіли, ні?", - обурюється жінка.

Користувачка також оприлюднила відповідь банку на її обурення. І тут уже навіть не йдеться про те, що державна установа не спілкується державною мовою - банк продемонстрував, що взагалі не вдається у проблеми своїх клієнтів.

Ощадбанк порекомендував жінці сплачувати послуги ЖКХ через Ощад24, де комісія відсутня. Це після того, як жінка пояснила, що сплачувала саме онлайн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українка нарвалась на хамів в Ощадбанку

Як повідомляв портал Знай.ua, в Ощадбанку харківським пенсіонерам влаштували ігри на виживання і перевели стрілки на НБУ.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк відмовляється обслуговувати рахунки українців