Зірка "Універу" Марія Кожевнікова викрила російський шоколадний бренд "Оленка" у високому вмісті шкідливих речовин.

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця однієї з головних ролей в "Універі", колишня депутатка Держдуми РФ Марія Кожевнікова назвала російський молочний шоколад "Оленка" отрутою через високий вміст пальмової олії та заявила, що боролася з цією напастю ще під час перебування в парламенті.

Про це актриса повідомила у себе в Instagram. Вона нагадала новину, яка прогриміла в ЗМІ, про те, що російську продукцію бренду "Оленка" в Німеччині визнали небезпечною для здоров'я і вилучили з продажу.

"Ну сподіваюся, тепер всім вже зрозуміло, що то, за що я боролася 5 років тому важливе! Я відстоювала це в Держдумі і скажу це зараз, наш регламент в області пальмової олії не годиться! Він труїть нас і наших дітей, що ще раз доводить цю "приголомшливу" новину!" - написала Кожевникова.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Акторка також навела довідку, згідно з якою знайдені в "Оленці" гліцідолові олії "є основною причиною найбільш поширених і агресивних форм раку".

Марія зазначила, що найбільш уразливими перед онкологією через гліцідолові ефіри є діти, а також чоловіки, яких гліцидол "хімічно стерилізує".

У коментарях фоловери підтримали Кожевникову

"От і, будь ласка, звідки у стількох людей рак",
"В Європі заборонено, а нас потихеньку труять",
"Вся країна в пальмовій олії", - обурюються підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна почне боротьбу проти російського шоколаду

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні заборонені російські товари

Також Знай.ua писав, Росія заборонить шоколад та квіти із Європи