Аліса Мон повернулася на шоу НТВ " Суперстар! Повернення " тріумфально. Вийшовши на сцену, вона виконала пісню, яка потрясла весь зал.

Аліса Мон вибрала пісню Жанни Фріске, і при цьому вона вирішила повністю скопіювати образ покійної виконавиці і актриси. Зал був у такому захваті, що багато зворушилися просто до сліз, особливо батько Фріске.

Володимир Борисович, батько покійної Жанни Фріске, був присутній в цей день в студії " Суперстар! Повернення", і Аліса Мон справила на нього незабутнє враження. Володимир Борисович просто не зміг стримати сліз.

Співачка постала з піснею "Ла-ла-ла", і практично в точності повторила образ Жанни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Аліса Мон вийшла на сцену в характерному вбранні з високим кінським хвостом. Сама Мон заявила, що ідея прийшла до неї за кілька днів до зйомок, коли їй приснилася Жанна Фріске. При цьому Аліса Мон виконала пісню зі своїм характерним тембром, не намагаючись копіювати голос Фріске.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Останні слова загиблої від раку Жанни Фріске опублікували в книзі, не стримати сліз: "якби я знала..."