Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

При цьому артистка не перестає активно користуватися соцмережею Instagram, регулярно розміщуючи на своїй сторінці свіжі пости.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Аліна поділилася з багатотисячною армією шанувальників пікантними кадрами, на яких постала в спокусливому образі – блискучому бюстгальтері та масці зайчика. Варто зазначити, що в такому гарячому вбранні артистка нагадає модель чоловічого журналу Playboy.

У підписі до знімку Гросу запропонувала українцям носити під час коронавірусного карантину такі маски, як у неї. Уточнимо, що нещодавно співачка сама перехворіла на covid-19.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Вже краще було б якщо б нам потрібно було носити такі маски 🤪🔥😈 Розбавлю стрічку несподіваними фото🙌", - написала виконавиця.

"Сексі леді👍 🔥", "Всі фотки вогонь, ти красуня, тобі ця маска дуже личить", "Твої груди це щось!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, розлучена Аліна Гросу розповіла, як екстремально відсвяткує Новий Рік 2021.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою: "Подарувала мені пісні".