Названа донька Потапа з келихом вина в руках розповіла, як худне з печивом і чізкейками.

Читайте Знай в Google News!

23-річна падчерка Олексія Потапенка Наталя Горова часто хвалиться в Instagram яскравими селфі, з допомогою яких фоловери можуть поспостерігати за еволюцією її тіла. Багато хто пам'ятає дівчину ще з пухкими щічками, але зараз вона - справжня красуня, яка активно працює над своєю фігурою і часто показує свої досягнення фанатам.

У своїй новій публікації Наталя Горова з'явилася перед фанатами в грайливому настрої, розсівшись на дивані із задертими на журнальний столик ніжками та з келихом вина в руках.

Дівчина вирішила підсумувати минулий тиждень свого звіту з харчування та зробити для себе корисні висновки.

Наталя поділилась з фоловерами своїми спостереженнями. За її словами, вона вже перестала сприймати схуднення як обмеження. Тепер вона знає, що худнути можна і вживаючи печиво та чізкейк - головне все відпрацьовувати потім в залі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"І як би не було лінь - в моїй пам'яті є картинка, якою я була в березні. І повірте, я зроблю все, щоб не стати такою знову", - зізналась дівчина.

Наталя Горова, фото Instagram
Наталя Горова, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, падчерка Потапа похизувалась фігурою

Як повідомляв портал Знай.ua, названа донька Потапа заплакала через фігуру на карантині: "Моя вага 100 кг"

Також Знай.ua писав, падчерка Потапа вразила результатами схуднення, красуню не впізнати