Заради лайків люди готові на багато що. А особливо-медійні персони, для яких увага публіки це ціле життя. Наприклад, українська співачка Надя Дорофєєва, колишня учасниця групи "Время и Стекло", змогла навіть підпалити себе заради хайпа! Благо, не по-справжньому.

У TikTok і Instagram Дорофєєвої з'явилося відео, де Надя танцює перед камерою. Потім один помах руки - і на кожному нігтику пальців її рук запалилося по вогнику, як ніби її нігті - це гноти від свічок.

Шанувальники творчості Дорофєєвої гадають, що це було за фаєр шоу. Успішне застосування чергової інста-маски? Монтаж? А може, Надя дійсно застосувала якусь хитрість фокусника і запалила вогонь на кінчиках пальців, примудрившись при цьому не обпекти руки. Так чи інакше, видовище вийшло дуже ефектне. Його хочеться дивитися і переглядати. Вогонь і Надя Дорофєєва - це два явища, якими можна милуватися нескінченно.

Magic Prada girl #dorofeevagorit @prada 🖤 хлопців, я в кайфі від усіх ваших відосів в Тік-ТОк Дякую, дивлюся радію і нагадую, що зараз йде конкурс на кращий кавер і кращий танець на пісню "gorit" . З переможцями зроблю колабу ⚡️ закінчення конкурсу через тиждень 🤟", - написала Дорофєєва.
.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим часом, поки Дорофєєва "горить", її чоловік Дантес зібрався в загул і написав про це в Instagram.