Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов запропонував дозволити ресторанам працювати у новорічну ніч.

Читайте Знай в Google News!

Про це він заявив під час засідання уряду 9 грудня.

Наразі карантинні вимоги змушують заклади масового харчування зачинатися о 22:00. Однак у ніч з 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021 року кафе й ресторани зачинять свої двері та каси о 01:00.

"У новорічну ніч ми пропонуємо дозволити працювати закладам харчування до 01:00", — прямолінійно сказав Степанов на засіданні Кабміну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Максим Степанов, скріншот
Максим Степанов, скріншот

Цікаво, що МОЗ також розглядає можливість дозволити ресторанам працювати трохи довше у решту днів до локдауну — до 23:00, але каси доведеться все одно закривати о 22:00, тобто подовження роботи дозволить лише не виганяти гостей відразу після

А ось біля ялинки у новорічну ніч погуляти не вдасться: такі масові заходи попали під заборону.

Нагадаємо, з 8 до 25 січня в Україні діятиме жорсткий локдаун, однак транспорт продовжить роботу. А ось заклади громадського харчування зможуть працювати лише на винос та доставку.

Інфографіка КМУ
Інфографіка КМУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глава МОЗ Степанов показав дірку в бюджеті на медицину, Україна ризикує залишитися без медиків.