Відомий російський репер Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість оголосив про розставання з моделлю Анастасією Решетовою, з якою пробув у відносинах більше 6 років і навіть виховує спільного маленького сина Ратміра.

Так, хоч артист і здивував численних фанатів сумною новиною лише в середині вересня, він не став сумувати, як і раніше демонструючи розкішне життя і навіть ставши новим героєм шоу "Холостяк". Цього разу чоловік відправився в спекотний Дубай, на місяць втікши від холодної московської зими. Серед інших розваг, Тіматі зайнявся верховою їздою, показавши свого коня - чорного арабського чистокровного скакуна з білою цяткою між вух.

Вартість справжнього чистокровного арабського коня починається від 4000 євро і доходить до декількох мільйонів євро. При цьому виконавець покрасувався ще й розкішним годинником в колір вуздечки коня темно-синього кольору.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Арабська Чистокровна 🖤"

Фолловери не пройшли повз: "це ти з Собчак ?", "Тіматі став робити краще 🔥", "схуд", "красива🐴", " тепер побачили переможницю шоу Холостяк😂 😂 😂 😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.