У підмосковному Щелково 41-річний чоловік сокирою побив вікна приблизно у дюжини автівок. Причиною свого вчинку він називає накази "з неба".

Читайте Знай в Google News!

Про інцидент повідомляє російське видання Life.

Порушником виявився виходець з Пензенської області Російської Федерації. Його дії потрапили в об'єктив камери спостереження, що викликало додатковий резонанс у ЗМІ.

Чоловіка майже відразу затримали поліціянти.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Співробітниками патрульно-постової служби поліції МУ МВС Росії "Щелківське" затриманий раніше неодноразово судимий 41-річний уродженець Пензенської області, підозрюваний в умисному пошкодженні чужого майна", - заявляють у пресслужбі поліції Московської області.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube

У відео, записаному після затримання, зловмисник пояснює, що конкретної мети не мав: "Я з теми не з'їжджаю. Небо мною керує", - сказав чоловік, попросивши вибачення за лайку.

Як стверджують журналісти Life, злочинець не був у стані алкогольного сп'яніння. Можна припустити, що він міг бути одурманеним якоюсь наркотичною речовиною, однак його поведінка є нетиповою для тих препаратів, які могли б вживатися людиною його соціального становища. З іншого боку, твердження про голоси в голові, які дають накази, може говорити про серйозне психічне захворювання. Осудність чоловіка має ще бути визначена у ході слідства, але об'єктивного розгляду справи російськими правоохоронцями щодо людини з наявними судимостями і невисоким соціальним статусом може очікувати лише справжній безумець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Водій розбив авто в спробі позбутися від павука, фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві розтрощили шикарний спорткар Lamborghini Huracan - десь тихо заплакав Шумахер.

Також Знай.ua писав, Одна розбила авто, друга викинула одяг, третя шантажувала голими фото: Бендтнер заявив, що краще користуватися послугами ескортниць.