Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram з'явився перший анонс восьмого випуску "Холостячки", який глядачі побачать на каналі СТБ вже цієї п'ятниці, 11 грудня, о 19:00. Варто відзначити, що в цьому епізоді учасники познайомлять Ксенію Мішину зі своїми найріднішими і близькими людьми. Ця зустріч підтвердить серйозність намірів чоловіків.

У ролику вказується, що Олександр Еллерт ховатиме своїх родичів від Ксенії. У чому причина такого вчинку учасника, стане відомо в новому випуску "Холостячки".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Особливий тиждень – знайомство з батьками 👨👩👧 невже Сашу Еллерта знову здолають сумніви і він буде не в змозі познайомити холостячку зі своїми рідними? Не пропустіть вже завтра о 19:00", - йдеться у підписі до короткого відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як фаворит "Холостячки" Мішиної вистрілив у суперників і зробив камінаут.

Як повідомляв портал Знай.uа, найскандальніший учасник "Холостячки" повернувся до колишньої: розважаються вдома на камеру.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вже живе з переможцем "Холостячки": в мережі з'явилися докази.