Відома і незмінна телеведуча Надія Матвєєва активно веде свій Instagram-аккаунт. На неї підписано понад 500 тисяч людей, яких головне обличчя "Все буде добре" і "Неймовірна правда про зірок" часто радує новими фото та відео з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 52-річна телеведуча зізналася, що всього за півроку примудрилася набрати зайві 11 кілограм. Також у підписі до опублікованого фото Матвєєва запропонувала підписникам вгадати, в який період життя це сталося. Варто зазначити, що в кадрі знаменитість зображена у вільній чорній толстовці з величезним капюшоном.

"Я не помічала, що повнію. Думала: мені можна все це смачне - я ж зазвичай така худющая. І нічого, що вночі - я ж вдень активна. І період такий складний - треба ж себе чимось радувати 🤯 А через півроку бац! +11 кг 🥴 Вгадайте, в який період життя це зі мною сталося: після школи, після пологів, після розлучення 🙃 Додайте + в коментарі, якщо вам цікаво, як я потім схудла 😉 А я постараюся знайти фотографію того часу 🙈", - написала Надія.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше ведуча "Все буде добре" дала пораду, як пережити коронавірусну зиму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Матвєєва піддалася шкідливій звичці, небезпечній для здоров'я.

Також портал Знай.uа писав, що Матвєєва розкрила правду про розлучення: "У 35 років здавалося, що це назавжди".