На порталі Reddit була опублікована історія, розказана жінкою-анонімом, про необхідність у вигляді татуювання для відмінності двох новонароджених близнюків.

Народження двох братів відбулося після штучного запліднення. Однак один з малюків страждає захворюванням, через яке він потребує щотижневої ін'єкції.

Читайте Знай в Google News!

Все через те, що одного разу жінці довелося залишити дітей під опікою свекрухи. А коли настав час для ін'єкції, та переплутала дев'ятимісячних близнюків і зробила укол здоровому онукові, якому згодом потрібна була медична допомога. Тому жінка і зважилася потім після інциденту зробити дитині, яка народилася із захворюванням, медичне татуювання.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На його вусі тепер знаходиться пляма розміром з веснянку (діаметрів 2 міліметри) і воно повинно повністю зникнути протягом п'яти років. "Свекруха досі злиться через татуювання, але я з легкістю розрізняю своїх дітей і при необхідності можу надавати Джеку допомогу без будь-яких труднощів", - розповіла героїня історії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 42-річна мама чекала трійню, під час пологів акушер втратив дар мови: "У нас тут...". На момент новини про вагітність Кімберлі Фугат було 42 роки, разом з чоловіком Крегом вони вже виховували 10-річну дочку.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві Елітний пологовий будинок влип у скандал, батьки звинувачують лікарів у смерті немовляти - "Приховували правду"

Знай.ua писав, Львівський лелека приніс 8 двійнят за місяць щасливим галичанам: "Ростіть здоровими, малюки!"