Українська співачка Тіна Кароль поділилася цікавим відео, у якому зірка демонструє, що вона "сама собі свято".

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці Кароль у соціальній мережі "Інстаграм".

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

На записі можна побачити, як співачка у рожевій сукні і червоних черевичках на шпильці йде кухнею (яка оформлена у дещо ляльковому стилі) до рожевого холодильника, одночасно потрясуючи коктейльним шейкером. Несподівано всередині цього предмета великої кухонної техніки знаходяться не продукти, а взуття та інші модні аксесуари. Зірка бере з холодильника невеличку зелену сумочку на золотому ланцюжку і озвучує рекламний лозунг:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо ти сама собі свято, то нехай свято трапиться сам по собі! Для цього потрібно всього лише красиві [туфлі]", — такий підпис залишили до публікації з відео.

Варто відзначити, що це не просто рекламна кампанія для якогось модного бренду — до створення колекції Кароль долучилася особисто, уважно досліджуючи усі етапи виробництва. Особливу увагу жінка приділила тому, щоб взуття на шпильці було максимально зручним — сама співачка неодноразово страждала від того, що дизайнери не надто піклувалися про цей аспект.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль приготувала "їстівні" туфлі: з перцем і димком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично".

Також Знай.ua писав, Господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні: забалакалася і приготувала туфлю замість олів'є.