Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила в свої Сторіс яскраве відео-селфі, зроблене морозним ранком. Так, артистка приміряла чорне пальто-оверсайз, під яким виднілося облягаюче вбрання з глибоким декольте, блиснувши пишними грудьми.

Жіночний образ Кароліна доповнила зачіскою з грайливими кучериками, сонцезахисними окулярами з золотистою оправою, ніжним нюдовим макіяжем і незвичайним аксесуаром у вигляді краватки-боло, відомої також, як ковбойська краватка. При цьому красуня заінтригувала численних шанувальників новими проектами і сюрпризами, які готує до Нового року 2021 і порадувала повітряним поцілунком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дорогі друзі, всім гарного дня!

Ми їдемо на зйомки, сьогодні буде дуже багато цікавих проектів, передач, тож готуємо вам сюрприз"

Варто відзначити, що раніше на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує в салоні люксового позашляховика Lexus NX 2020 року з величезним панорамним дахом. Втім, над кадром сильно постаралися фанати артистки - за допомогою фотошопу шанувальники замінили обличчя російської співачки, ексучасниці групи "Serebro" Олени Темникової, якій і належить авто, на обличчя свого кумира, що вийшло досить правдоподібно.