Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила пікантне фото з архівної літньої фотосесії, примірявши досить сміливе вбрання: блакитні широкі джинси з тоненьким ременем зі страз, курточку, суцільно всипану срібною бахромою і міні-топ з великими паєтками і глибоким декольте. Так, артистка блиснула стрункою фігурою, в тому числі пишними грудьми, зізнавшись, що їй довелося перенести концерт в Москві на іншу локацію через карантинні заходи.

"Є хороші новини 🤍

Наш концерт 16го грудня в Москві відбудеться!)
Красивий, тихий, акустичний✨

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З дотриманнями всіх норм 🙏
Але ми змушені були поміняти локацію."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" не знаю що і сказати) вам напевно такий стиль найбільше личить ні як інакше) знаєте в ньому ви виглядаєте по красивіше, ніж в інших стилях, відчувається ваша жіночність)", " Оточилася блестюхами як сорока. 😕 ", "боже яка ви красива😍 😍"," красуня Наша🔥🔥🔥❤❤❤💥💥💥🌹🌹", "до чого такій красивій жінці таке "важке " вбрання".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше