На узбережжі Каспійського моря в Дагестані було виявлено близько 300 мертвих тюленів. І зараз фахівцями Росриболовства з'ясовують причину масової загибелі тварин.

Йдеться про ділянки від Махачкали до селищі Сулак, і до річки Самур. У Регіон також прибула група вчених Російської академії наук з Москви.

Читайте Знай в Google News!

Зараз в Росриболовстве припускають лише можливість смерті через інфекцію, яка виникла на тлі затяжних штормів.

Цю версію прокоментував керівник Центру вивчення і збереження морських ссавців В'ячеслав Алексєєв: "Тварини в період між штормами змушені перебувати все більш скупчено. Відповідно, кратно збільшується їх шанс ураження інфекційними захворюваннями. Морбіллівірусние інфекції досить часто їх вражають, чума м'ясоїдних, віспа. На жаль, з кожним роком погіршується ця ситуація".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Каспійські ж загиблі Тюлені є червонокнижними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бездиханні тіла всипали узбережжя, люди не можуть прийти в себе від шоку: "Всі мертві"

Як повідомляв "Знай.ua", здохла вся риба - на Тернопільщині люди б'ють на сполох через свавілля фермерів. Люди пишуть, що винні навколишні ферми, з яких виливають в найближчий водойму всі нечистоти без очищення води. Це призвело до мору риби.

Знай.ua писав, під Дніпром шкуродерка згорнула шию собачці на очах у дитини - зламала психіку і заробила на термін.