Патрульна поліція, фото patrol.police.gov.ua
Патрульна поліція, фото patrol.police.gov.ua

Патрульні посилили перевірку авто на техпридатність: оштрафують за 20 хвилин

Українські патрульні отримали 30 сучасних автомобілів-техстанцій. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції. Тепер поліцейські зможуть здійснювати належний контроль технічного стану автомобілів. Йдеться про авто, що підлягають обов'язковому техконтролю. Це стосується комерційного транспорту, а також транспорту, який перевозить пасажирів, небезпечні вантажі.

Квартири, скріншот: YouTube
Квартири, скріншот: YouTube

Власне житло для українців стане ще більш недоступним: з 2021 року подорожчає нерухомість

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

В Україні в 2021 році відчутно подорожчає житло і вартість будівельних матеріалів. Наступного року ціни на будівельні матеріали можуть зрости на 17%. Про ймовірне зростання вартості житла в Україні повідомляє "Урядовий кур'єр". Зазначається, що ціни на будівельні матеріали можуть зрости на 17%. Причиною є намір виробників закласти в ціну готових будматеріалів курс 30-31 гривню за долар.

ЗСУ, фото: Главред
ЗСУ, фото: Главред

День Сухопутних військ Збройних Сил України: історія, традиції та привітання зі святом

Військові традиції в нашій країні мають тисячолітню історію і продовжують активно розвиватися і в наші дні. Сучасні військовослужбовці України є продовжувачами традицій воїнів Святого Володимира та Ярослава Мудрого і є прямими нащадками козаків – найвідоміших воїнів в історії Східної Європи.

Підкорювачка Андріївського узвозу, скріншот: YouTube
Підкорювачка Андріївського узвозу, скріншот: YouTube

"Підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала

В інтернеті продовжує набирати популярність відео з Андріївського узвозу, де було зафіксовано проблеми з дорогою додому в однієї Школярки. У коментарях у всіляких каналах і групах користувачі жартують, що дівчинка досі піднімається, так як на відео чітко видно, наскільки важким для неї є цей підйом з безліччю падінь.

Володимир Зеленський та Андрій Єрмак, фото: прес-служба ОПУ
Володимир Зеленський та Андрій Єрмак, фото: прес-служба ОПУ

Радник глави ОП Єрмака обматюкав виборців Зеленського: "Довбо***"

Олексій Арестович з початку грудня обіймає посаду позаштатного радника голови офісу президента Андрія Єрмака. І в ефірі телеканалу "Україна 24" журналіст Юрій Бутусов вирішив нагадати йому про публікацію, датовану березнем 2020 року, коли той вирішив підвести підсумки президентства Володимира Зеленського, назвавши його виборців "довбо***".