Українські воїни, як і раніше, продовжують повністю контролювати ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Сумлінне виконання завдань за призначенням з боку наших військовослужбовців триває паралельно дотриманню режиму припинення вогню. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Зазначається, що за минулу добу, 11 грудня, було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

ООС, фото Facebook
ООС, фото Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Зокрема, кілька пострілів з автоматичного станкового гранатомета помічено біля Мар'їнки. А по українських позиціях неподалік населених пунктів Водяне та Зайцеве противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї. Ворожі провокації не несли загрози нашим воїнам, тому українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - йдеться в повідомленні. ООС

Представники ОБСЄ були повідомлені українською стороною СЦКК про порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню з боку путінських окупантів. Що стосується 12 грудня, то від початку поточної доби в смугах відповідальності українських воїнів обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

"Українські військовослужбовці продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові дати відсіч у разі загрози їхньому життю або здоров'ю. Слава Україні!", - підсумували в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Російські найманці на Донбасі "шпигують" українських героїв мінами: порушують не соромлячись

Як повідомляв "Знай.ua", Українські воїни на Донбасі відповіли путінським окупантам за зухвалі снайперські постріли

Знай.ua писав, український воїн "зловив" ворожу кулю: окупанти стріляють з гранатометів прямо з ранку