57-річна Лоліта епатувала публіку черговою витівкою.

Читайте Знай в Google News!

Жінка без комплексів, скандально відома співачка з українським корінням Лоліта Мілявська, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком і славиться епатажними витівками, продовжує шокувати публіку.

Ще влітку Лоліта вирішила позбутися довгих локонів, тепер же вражає фанатів своєю стрункою фігурою. Важко не запримітити, що після того, як співачка скинула зайві кілограми, вона стала виглядати набагато ефектніше.

Мілявська оприлюднила в Instagram відео зі зйомок одного з новорічних шоу, куди вона прийшла в червоній ультракороткій сукні з глибоким декольте та осідлала механічного бика. Суть атракціону в тому, що потрібно якомога довше втриматись на "бикові", що зробити зовсім не просто - спина у "бика" досить слизька, а його рухи різкі та неочікувані.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак, Лоліта змогла втриматись і здійснити свою мрію.

"У мене була мрія колись, посидіти на такому бику після кліпу Мадонни! Що з цього вийшло, дізнаєтеся тільки 31-го в ніч", - підписала відеоролик Лоліта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта новою зачіскою та стрункою фігурою заново закохала в себе шанувальників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта "замочила" сусідів до першого поверху

Також Знай.ua писав, Лоліта Мілявська анонсувала участь у новому проєкті