Анна Трінчер є зіркою серіалу "Школа".

Дівчина якось ділилася інформацією про те, що ж стало причиною її розставання з минулим хлопцем, Богданом Осадчуком.

Читайте Знай в Google News!

"Ми зрозуміли, що більше не можемо, постійно сваримося, напевно, переросли один одного", — заявляла вона. А зараз з'явилася в досить суперечливому гумористичному ролику з популярним українським 70-річним співаком і колишнім ректором Київського національного університету культури Михайлом Поплавським.

Відео з'являлося на невідомому акаунті в соціальній мережі Instagram кілька разів. На ньому зображений Поплавський, що сидить на дивані в якійсь студії. Потім до нього підходить Анна Трінчер і запитує у виконавця: "Знаєте, як я назву свого майбутнього сина?". І на паралельне запитання від народного артиста про те, як же все-таки буде названий хлопчик, актриса відповіла — Михайло.
Однак на друге питання від Поплавського про те, в його честь буде названий дитина, дівчина відповіла позитивно: "Так, на честь його батька"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Школи" Трінчер з посмішкою згадує про сварки з колишнім: "Більше не можемо". Трінчер також поділилася, що знаходиться з Богданом в прекрасних стосунках. Вони близькі один одному, завжди мають обопільну підтримку.

Як повідомляв "Знай.ua", Поплавський показав красеня, на якого йому знову хочеться присісти: "Я отримував кайф"

Знай.ua писав, Поплавський плюнув на сивину і провернув трюк Кличко, косить під молодь: "На одній хвилі...."