Юлія Саніна-українська співачка і солістка групи The Hardkiss.

Вона пояснила, чому її колектив не виступає на території РФ з 2014 року. Вона, як і будь-який інший громадянин, "має свою позицію", яка якраз і полягає у відмові від гастролей в Росії. Про це Юлія розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять чутки".

Читайте Знай в Google News!

"Мені подобається думати, що таким чином, показуючи незгоду, ми свою публіку навіть там — в Росії — направляємо на шлях істинний", — заявила виконавиця і потім додала, що "любить всіх своїх слухачів", проте концерти в країні-агресорі вважає неприйнятними. Таким чином вона хоче донести до російських шанувальників групи, що в політичній ситуації щось не те.

Її висловлювання прокоментував концертний директор української співачки Софії Ротару Сергій Лавров. Відомо, що Ротару продовжує виступати в РФ, а промоутер назвав Юлію Саніну просто незатребуваною. "А в Росії погоджуються запрошувати Юлію Саніну на гастролі? Серед нас, промоутерів, чи що черга перед нею вишикувалася? У нас в принципі Юлію Саніну знати не знають-напевно, тому вона"не погоджується"? Вона може сказати все що завгодно — у нас і на паркані багато що написано", — заявив Лавров.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він не вважає, що солістка The Hardkiss зуміє набрати більше 50 глядачів в будь-якому з міст Росії. "Український ринок, на жаль, дуже маленький, і багато грошей там не заробиш. Тому і Лобода, і Лорак, і багато інших співачки зайшли на російський ринок", — додав він і зазначив, що все ж творчість будь — якого артиста — розсудливого і розумного-існує поза політикою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола Саніна з "танців з зірками" розкуто сіла на коліна чужого чоловіка: "Коли собі ще дозволю?"

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістка "Танців з зірками" Саніна розкрила колишній Козловського головні таємниці

Знай.ua писав, Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на "Танцях з зірками": "Це не діагноз"