Українські захисники продовжують непохитно стояти на захисті держави, дотримуючись досягнутих домовленостей і повністю контролюючи ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил.
Російсько-окупаційні війська здійснили цілих шість порушень режиму припинення вогню за минулу добу, 12 грудня, на ділянках відповідальності наших воїнів. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Читайте Знай в Google News!

"Так, в районі населених пунктів Верхньоторецьке і Золоте-4 окупанти обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї. В результаті пострілів двоє наших воїнів отримали легкі поранення біля Золотого. Військовим оперативно надано першу медичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу", - йдеться у повідомленні.

в окопах на фронті, фото: штаб ООС
в окопах на фронті, фото: штаб ООС

Далі в прес-штабі відзначається ведення ворожого вогню з гранатометів різних систем поблизу населених пунктів Мар'їнка, Водяне і Луганське, по позиціях українських захисників. Біля Новоолександрівки окупанти також скористалися і стрілецькою зброєю. Підрозділи Об'єднаних сил вирішили провчити противника за подібні зухвалі дії і відкрили вогонь у відповідь. Згодом представники ОБСЄ через українську сторону СЦКК були повідомлені про порушення режиму припинення вогню формуваннями Російської Федерації.

"З початку поточної доби, 13 Грудня, порушення режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Наші воїни не втрачають пильності і продовжують стійко виконувати завдання щодо захисту територіальної цілісності та недоторканності держави. Слава Україні!", - підсумували в повідомленні.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо , російські окупанти "підкидають" воїнам на Донбасі гранатометні постріли: ОБСЄ про все вже знає

Як повідомляв "Знай.ua", український воїн "зловив" ворожу кулю: окупанти стріляють з гранатометів прямо з ранку

Знай.ua писав, путінські окупанти на Донбасі боязно " підібгали хвости", українські воїни насолоджуються міні-перемогою