Колишній ресторатор, телеведучий, Ревізор, а нині – "Слуга народу" Микола Тищенко розповів, як кумівство йому допомогло побудувати політичну кар'єру.

Читайте Знай в Google News!

Тищенко розповів про подробиці в маленькому інтерв'ю Катерині Осадчій. Виявилося, що глава офісу президента Андрій Єрмак хрестив його старшого сина.

"Мені не потрібна чиясь підтримка заради того, щоб робити якісь стрімкі кроки в політиці. Тому що в політиці я роблю свої і помилки, і перемоги", - зізнався Тищенко.

Осадча поцікавилася, яким є кум Андрій Єрмак поза політикою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Микола Тищенко, фото unian
Микола Тищенко, фото unian

"Андрій Єрмак це щира, дружня, потужна людина. Він мій друг. Він дуже порядна людина. Його любить мій син. Він ніколи не забуває про його день народження. Він завжди знає, що він хоче. Він більше знає про нього, ніж навіть я", - розповів він.

Політик прокоментував скандал навколо свого ресторану "Велюр", який спіймали на роботі під час карантину.

"Ресторан Велюр не працював, це було політичне замовлення і він спрацював. Щоб ти (Катерина Осадча, - прим. ред) розуміла, якби ти прийшла в політику і відстоювала інтереси людей, які за тебе проголосували. Тебе б назвали дурепою, Катя-дура. Як би ти це сприймала?",- раптово сказав Тищенко.

Осадча не очікувала такого випаду в свою сторону і помітила, що вона не обзивала політика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слуга народу Тищенко, запинаючись, виправдався за ганебні результати в Києві.

Як повідомляв Знай.uа, Тищенко хоче священика в Раду, дух "цигаредників" заважає.

Також Знай.uа писав, що Тищенко хоче позбавити українців громадського транспорту на вихідні.