З сусідньої Російської Федерації прийшли суворі новини. У всесвітньо відомому місті, де люди виживають в дуже складних погодних умовах, в Норильську, знову лютує негода.

Читайте Знай в Google News!

Тут пориви вітру досягають 26 м/с при температурі 22 градуси нижче нуля за Цельсієм. Місцеві жителі публікують в соціальних мережах кадри того, що творить природа в ці дні.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також людей, які живуть в Норильську.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сніговий Апокаліпсис в Норильську, фото: gazetazp.ru 
Сніговий Апокаліпсис в Норильську, фото: gazetazp.ru 

Синоптики обіцяють городянам сніг, хуртовину і сильний вітер. Вночі температура доходить до 23 градусів нижче нуля. Очікується, що штормове попередження зберігатиметься.

Сніговий Апокаліпсис в Норильську, фото: gazetazp.ru 
Сніговий Апокаліпсис в Норильську, фото: gazetazp.ru 

Місцеві органи забезпечення правопорядку і безпеки ввели заборону на рух усіх видів автотранспорту автошляхом Норильськ-Кайеркан-Аликель. А тим людям, які хотіли виїхати з міста місцева влада обіцяє притулок в міських готелях.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні ситуація теж нагадує критичну. У неділю, 13 грудня, на дорогах більшості областей України буде ожеледиця, рятувальники закликають дотримуватися правил безпечного водіння, щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кличко нарешті взявся за "каток" на тротуарах Києва: "Прокинувся на третю добу".

Як повідомляв Знай.uа, киян почали штрафувати за сніг і лід.

Знай.uа писав, травмпункти переповнено постраждалими: лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм.