Алла Костромічова - найуспішніша українська модель, яка продовжує бути ведучою проекту "Топ-модель по-українськи" на "Новому каналі".

Ще 7 років тому вона відкривала власне модельне агенство "Kmodels", а в 2018 — створила табір модельної спрямованості для підлітків "Models Camp".

Читайте Знай в Google News!

В Instagram 34-річна модель частенько ділиться яскравими фотографіями, а зараз вона стала головною героїнею епізоду телепередачі "ЖВЛ". В результаті стало відомо, що Алла Костромічова в Україні живе в центрі Києва в орендованій квартирі. Але проживає модель в Нью-Йорку, де і створила свою сім'ю і придбала житло. На батьківщині ж Алла затрималася через карантин.

Костромічова одружена з американським бізнесменом Джейсоном Капоне з 2015 року, з яким познайомилася абсолютно випадково в одному з ресторанів Нью-Йорка. У підсумку вони не могли наговоритися протягом трьох годин після зустрічі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Їх син Сальваторе народився трохи більше, ніж через півроку після весілля. Він любить коструктори і активно займається тайським боксом. Що стосується її чоловіка, то за словами української моделі, він зовсім не прихильник здорового способу життя і Алла за нього переживає. Але і сама іноді дозволяє собі солодкості, адже в її холодильнику була знайдена вкусняшка. "Якщо себе балувати чимось, то вже балувати себе чимось корисненьким",-поділилася ведуча"Топ-моделі по-українськи".

А в кінці інтерв'ю розповіла, що в дитинстві її постійно називали "суповим набором", або говорили, що у неї "коліна цифрою сім". І всі ці фрази зачіпали ще тоді молоду дівчину, а ставши моделлю — вона зуміла приборкати якісь свої страхи. Адже раніше Алла справлялася з цим завдяки батькові, але він пішов з життя через інфаркт, коли майбутній моделі було всього 13 років.

Зараз же Костромічова мріє про кінематограф і акторську роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Костромічова пустила українців у своє ліжко: гола і без макіяжу.

Як повідомляв "Знай.ua", Костромічова прикрила груди однією лише рукою, показуючи майстерність язичком: "Мамка повернулася"

Знай.ua писав, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою