Популярний російський хіп-хоп виконавець Miyagi у вересні 2017 року втратив маленького сина, який випав з вікна дев'ятого поверху.

А зараз, через три роки після трагічної загибелі однорічної дитини, репер і його дружина знову стали батьками.

Читайте Знай в Google News!

Примітно те, що така радісна новина з'явилася в день народження артиста — 13 Грудня.

Що стосується смерті їх маленького синочка, дружина музиканта в той момент перебувала в квартирі, проте вийшла з кухні на короткий час. А вікно було відкрито в режимі провітрювання. В результаті малюк почав смикати за ручку і вікно Відчинилося.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цієї події Miyagi призупинив концертну діяльність на досить тривалий термін, адже сім'я довго не могла оговтатися від шоку. Однак подружжя зуміло знайти в собі сили жити далі. А у творчості Азамата Кудзаєва (справжнє ім'я артиста) з'явилася пісня, присвячена дитині під назвою "Captain".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, киянин ціною власного життя витягнув з того світу чотирьох людей. Після констатації смерті мозку медиками, родичі дали згоду на донорство. Одну нирку віддали 3-річній дівчинці, яка страждала від гострої ниркової недостатності.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві Елітний пологовий будинок влип у скандал, батьки звинувачують лікарів у смерті немовляти - "Приховували правду"

Знай.ua писав, хмельничанка здійснила американську мрію і посміхнулася світу: "Пережила ампутацію ,зґвалтування і смерть подруги"