Дружина президента України Володимира Зеленського Олена зізналася в тому, що досі пов'язана у співпраці зі студією "Квартал 95", яка займається виробництвом розважальних програм і шоу-проектів.

Вона зазначила, що занадто багато сил вкладала в роботу протягом близько 20 років, щоб згодом покинути її. Про це жінка повідомила в інтерв'ю "BBC News Україна".

Читайте Знай в Google News!

"Це - моя друга сім'я. Я занадто багато сил і енергії вкладала в цю роботу протягом майже 20 років, щоб її покинути. Це моя емоційна схованка. Колеги-мої друзі, які не змінили свого ставлення до мене через зміну мого статусу, і я це дуже ціную. Після обрання Володимира я припинила роботу в проекті "Вечірній квартал". Але існують також інші проекти, - розповіла Зеленська.

Однак все ж дружина Глави держави визнала, що набагато менше часу може присвятити роботі на студію "Квартал 95", але не назвала, до реалізації яких проектів залучена.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Роль першої леді не передбачає якихось чітко визначених обов'язків, тому першим викликом було знайти себе в ній. Я не хочу обмежуватися лише представницькою функцією. Перша леді в будь-якій країні-це голос, який чують, і це створює багато можливостей для гуманітарної роботи", - додала вона. І зараз вона займається реформуванням системи шкільного харчування, після того як перехворіла коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах: вже з 1 січня

Як повідомляв "Знай.ua", чому Олену Зеленську не полюбили українці: "Чоловік прислухається"

Знай.ua писав, українці злякалися за Олену Зеленську: "Тема насильства не легка для мене"