Відома українська телеведуча, журналістка "Нового каналу", зірка шоу" Аферисти в сiтях" і наречена колишнього міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь частенько публікує в соціальній мережі Instagram цікаві і забавні кадри з життя.

Зараз телезірка поділилася милою фотографією, на якій також присутній її собака, французький бульдог на прізвисько Сара.

Читайте Знай в Google News!

"Фітнес-тренер Сара перевіряє прес. Або сніданок. Photo by @pavlorozenko",- написала вона в підписі до знімка, на якому постала на килимку. Олена-Крістіна Лебідь лежить на спині в шортиках і футболці, і висловлює здивування діям собачки Сари, яка вирішила залестися зверху лапками.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Запорука хороших тренувань - уважний тренер", "Це той момент коли учень перевершив вчителя", "Яка ви позитивна просто огооооонь", — написали користувачі в коментарях. Олена-Крістіна навіть відповіла на перший із зазначених коментарів і написала: "Уважний і важкий тренер".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Презерватив на голову? Оригінально!": Наречена Розенка Лебідь показала свій "ідеальний захист"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь відкрила секрет анорексичної стрункості. "Я їм 6 разів на день, так, шість! Але за китайською методикою: кількість їжі за раз-це твоя жменя", - поділилася вона.

Знай.ua писав, наречена Розенко Лебідь показала обнюхування між ніг: "Тявкала від захвату"