Бійці ООС відзначили свято Андрія Первозванного та поласували варениками, які приготували самі військовослужбовці. Про це повідомляється на сторінці штабу Операції об'єднаних сил в Facebook.

Атмосферу в зоні проведення операції об'єднаних сил не назвеш святковою.

Коли смерть і ворог весь час поруч, складно зануриться в миті тепла, добрих українських традицій і святкового настрою. У вихідні та будні наші захисники роблять свою звичну справу-захищають Україну від окупаційних військ агресора.

Але незважаючи на всю складність свого життя на передовій, бійці дотримуються давніх традицій наших предків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

" На одній з передових позицій військовослужбовці приготували своїм побратимам вареників за давньою українською традицією. Вважається, що на Андрія обов'язково потрібно поласувати варениками, щоб бути щасливим наступного року", — йдеться в публікації.

До посту прикладено відео, де жінки-військовослужбовці самі місять тісто, ліплять і начиняють вареники, варять їх, а потім подають на стіл своїм побратимам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, речі загиблих на Донбасі львівських героїв "оживили" в музеї.

Як повідомляв Знай.ua, тернополяни, які пережили жахи АТО, масово повертаються на фронт.

Також Знай.ua писав, що бійці ЗСУ кинули виклик львівським шеф-кухарям.