Українська співачка Аліна Гросу зізналася у любові до творчості своєї колеги і співвітчизниці народної артистки України Ірини Білик.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис був розміщений у соціальній мережі "Інстаграм" на сторінці Аліни Гросу.

Також у публікації можна побачити спільне фото молодої співачки і старшої від неї вдвічі зірки (Гросу 25 років, а Білик — 50). На світлині Аліна надала перевага стилю total black ("повністю чорне"), у той час як на Ірині можна помітити яскраво-жовтий жакет і зелену сорочку.

"Улюблена @bilyk_iryna ❤️

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Яку пісню Іринки ви любите найбільше?)) Я кожну авторську її пісню 🤗 бо вони чудові ❤️", — пише Гросу у цій публікації.

Українці поспішили поділитися своїми уподобаннями у музиці, але багато хто виявився гострим на язичок і вказав на те, що зміни зовнішності Білик не надто їй личать і що вона перезловживала послугами пластичної хірургії.

"Іра-Іра, така гарна жінка була", "Що з її обличчям, Господи", — це лише деякі з критичних коментарів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

А дехто й взагалі натякнув, що Ірина Білик тепер двійник російського перукаря і співака Сергія Звєрєва ("Больше гламура" і "Для тебя" — це пісні з його репертуару).

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик показала свою нову "пластику" до Нового року: "Нарешті губи з'явилися"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик ніжно привітала головного чоловіка у своєму житті: "Юрочка, дорогий!"

Знай.ua писав, Ірина Білик влаштувала 5-річному синові розкішний день народження, невістка допомогла: "Прекрасний малюк"