Заступниця начальника Київського метрополітену Наталія Макогон розповіла про те, що турбує її як працівника, для якого мобільний телефон є основним робочим інструментом. Своєю історією вона поділилася в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Нова" зрада " - Департамент транспорту купивши мобільні телефони по 22 тисячі гривень. Це торкнуло мій "біль" і розкажу чому. Мобільний телефон-мій основний робочий інструмент. Щоб оперативно опрацьовувати інформацію я користуюся FB, Telegram, Twitter, Instagram, Viber. Завжди відкриті сайти КМДА Київради, Метро. Пошта. Я постійно роблю багато фото, які треба хоч мінімально обробити. На телефоні поставили систему електронного документообігу. Не кажу вже про всі відеоконференції, відеокоментарі, які ідуть потоком + мінімум 20 дзвінків щодня (максимум було під 200)", - говорить Макогон.

Жінці доводиться носити з собою три зарядки.

"Коли я прийшла працювати в метро, на балансі у прес-служби був один кнопковий мобільний телефон. Зламаний. Він лежав у сейфі, бо списати можна лише практично через рішення Київради. Це виглядало дико, але було саме так. Так от останні кілька років я безуспішно подаю заявку на телефон. Модель, яка реально підходить для моєї роботи, коштує мінімум 20 тисяч гривень. Але жодна притомна компанія не хоче виходити на Прозоро, щоб продати один мобільний телефон. Брати дешевший немає сенсу і крім того, що написала, з розуміння, що він же буде на найближчі 10 років. З інвентарним номером звісно, того зберігати варто навіть плівочку для екрана", - стверджує вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, львів'янка відсудила майже 20 тисяч за ожеледь, зламана рука та вимотані нерви.

Як повідомляв Знай.uа, Кличко нарешті взявся за "каток" на тротуарах Києва.

Також Знай.uа писав, що Віталій Кличко оголосив канікули у всіх школах Києва.