Заместительница начальника Киевского метрополитена Наталья Макогон рассказала о том, что беспокоит ее как работника, для которого мобильный телефон является основным рабочим инструментом. Своей историей она поделилась в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

" Нова "зрада" - Департамент транспорту купив мобільні телефони по 22 тисячі гривень. Це торкнуло мій "біль" і розкажу чому. Мобільний телефон - мій основний робочий інструмент. Щоб оперативно опрацьовувати інформацію я користуюся FB, Telegram, Twitter, Instagram, Viber. Завжди відкриті сайти КМДА Київради, Метро. Пошта. Я постійно роблю багато фото, які треба хоч мінімально обробити. На телефоні поставили систему електронного документообігу. Не кажу вже про всі відеоконференції, відеокоментарі, які ідуть потоком + мінімум 20 дзвінків щодня (максимум було під 200)", - говорит Макогон.

Женщине приходиться носить с собой три зарядки.

"Коли я прийшла працювати в метро, на балансі у прес-служби був один кнопковий мобільний телефон. Зламаний. Він лежав у сейфі, бо списати можна лише практично через рішення Київради. Це виглядало дико, але було саме так. Так от останні кілька років я безуспішно подаю заявку на телефон. Модель, яка реально підходить для моєї роботи, коштує мінімум 20 тисяч гривень. Але жодна притомна компанія не хоче виходити на Прозоро, щоб продати один мобільний телефон. Брати дешевший немає сенсу і крім того, що написала, з розуміння, що він же буде на найближчі 10 років. З інвентарним номером звісно, тому зберігати варто навіть плівочку для екрана", - утверждает она.

Популярные статьи сейчас
Лишний раз не помоешься: с 1 мая поднимают цены на водоснабжение - сколько заплатим В Украине пенсии будут считать по одной формуле: у кого выплаты будут больше 10 тысяч Чужие долги могут стать вашей проблемой: "Нафтогаз" удивляет украинцев "сюрпризами" Украинцам 60+ предоставят денежную помощь, можно пригласить родных: как подать заявку
Показать еще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, львовянка отсудила почти 20 тысяч за гололед, сломанная рука и вымотанные нервы.

Как сообщал Знай.ua, Кличко наконец взялся за "каток" на тротуарах Киева.

Также Знай.ua писал, что Виталий Кличко объявил каникулы во всех школах Киева.