Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.
Зараз виконавиця поділилася кількома знімками за лаштунками новорічних концертів, на яких постала разом з іншим українським артистом Максом Барських і Niletto.
Читайте Знай в Google News!

На російській премії "Золотий грамофон" вона отримала золоту статуетку і постала в короткій золотій сукні з блискучою бахромою, в якому і сфотографувалася з іншими музикантами. "Такі приємні і радісні зустрічі за лаштунками новорічних концертів. #золотойграммофон #знімання #скороновыйгод", - написала вона в підписі до знімків.

Відомо, що на заході також була присутня й інша українська виконавиця — Світлана Лобода. Однак вона пішла зі скандалом, так як відмовилася виступати через однакову ідеї для номера. Адже перед нею вийшла Марі Краймбрері, для якої на сцені була встановлена ванна, необхідна і Світлані для власного виступу.

А ось через панських можуть закрити один з московських закладів Dine&Bar через концерт музиканта, на якому були проігноровані заходи профілактики COVID-19.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З цим клоунам Навіщо сфотографуватися не розумію", "Кароліна супер. Але поруч просто ппц. Деградація повна", "Усі артисти з України виступають в Росії, а гноблять і бачать тільки одну Кароліну", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода в Росії вляпалася в скандал і звалилася у воду сокирою: "Хотілося..."

Знай.ua писав, приїхав, виступив, підставив: можуть закрити після концерту Макса Барських