З суботи, 19 грудня, по всій Україні вводяться додаткові обмеження в роботі закладів харчування. Також заборонені проведення масових заходів у навчальних закладах та приміщенні церков.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Кабінету міністрів України.

Так, нові карантинні обмеження забороняють:

- Проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності відвідувачів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

- Проведення в розважальних закладах та закладах громадського харчування святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій.

- Приймання відвідувачів у музеях, на виставках, в галереях тощо, якщо в залах присутні більше однієї особи на 10 кв. метрів.

- Робота закладів громадського харчування з 23:00 до 7:00 (крім доставки та замовлень на винос). Проведення розрахункових операцій припиняється після 22:00. У ніч з 31.12 на 01.01 робота ресторанів та кафе буде дозволена до 01:00.

- Релігійні заходи: в приміщенні за умови присутності більше однієї особи на 5 кв. метрів, на відкритому повітрі за умови недотримання дистанції 1,5 метра між присутніми.

Крім того, зберігається ряд заборон, які раніше діяли в "помаранчевій зоні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як працюватимуть кафе та ресторани на свята.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кабміні назвали умову, за якої українців "закриють" достроково.

Також портал Знай.uа писав, коли відпочиватимуть школярі і як на це вплине карантин.