У повсякденному житті християни зустрічаються з безліччю викликів. Удари долі і спокуси чатують під кожним куточком. І для того, щоб захистити себе від зла, варто звернутися до молитви.

Читайте Знай в Google News!

У наші неспокійні дні багато в чому залишається покладатися лише на промисел Божий. Людина відчуває свою безсилість перед світом і страх перед майбутнім. Однак християнин не має впадати у відчай, а тим більше у смертний гріх зневіри. Хіба не сказано у святих Євангеліях: "Чи не два горобці продаються за гріш? А на землю із них ні один не впаде без волі Отця вашого. А вам і волосся все на голові пораховано. Отож, не лякайтесь, бо вартніші ви за багатьох горобців" (Мф. 10:29—31).

А щоб заспокоїти душу від тривог, можна звернутися до цієї молитви, текст якої пропонує ресурс Global Press.

Молитва про захист і спасіння від усякого зла

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Господи, в руки Твого превеликого милосердя вручаю душу мою й тіло моє, почуття і слова мої, поради й помисли мої, діла мої, вхід і вихід мій, віру мою і життя моє, день і годину останнього подиху мого, переселення моє.

Ти ж, о Преми­ло­сердний Господи, непереможна гріхами усього світу Благосте, мене, найгрішні­шого з усіх людей, прийми в руки захисту Твого і визволи від усякого зла, очисти беззаконня мої, подай виправлення злому й окаянному моєму життю і від лютих гріхопадінь завжди відвертай мене, піднімай мене з них, щоб я нічим не прогнівив Твоє чоловіколюбство, яким Ти загороджуєш мою неміч від бісів, пристрастей та злих людей.

Не допусти видимих та невидимих ворогів. Веди мене шляхом спасіння і доведи до Себе, моєї пристані й вершини моїх бажань.

В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа.

Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на росТБ в лусочках ананаса угледіли лик диявола

Як повідомляв портал "Знай.uа", молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Також, "Знай.uа" писав, Потужна молитва Миколі Чудотворцю, яка здатна змінити долю за 40 днів